ГоловнаПолітика

У РФ відрапортували про непрацюючі пункти пропуску на кордоні з Україною

Російські митники заявляють про обстріл

У РФ відрапортували про непрацюючі пункти пропуску на кордоні з Україною
Фото: dpsu.gov.ua

На кордоні з Україною з боку Росії не працюють пункти пропуску "Новошахтинськ" і "Куйбушеве", повідомляє прес-служба Південного митного управління Федеральної митної служби Росії.

"Досі не відновлено пропуск фізичних осіб та транспортних засобів через митний пост МАПП Новошахтинськ Ростовської митниці. Як уже повідомляли, він зазнав обстрілу перед світанком. На території пункту пропуску працюють вибухотехніки", - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, як і раніше немає руху через МАПП Куйбишеве Таганрозької митниці через припинення пропуску на суміжному посту Маринівка (Україна).

"Зберігається складна обстановка в районі митного поста МАПП Гукове Ростовської митниці. Вночі 3 липня 2014 року частина особового складу митного поста була евакуйована через стрілянину, яка почалася на території України. На робочих місцях залишилися кілька посадових осіб, які здійснюють пропуск фізичних осіб та легкових транспортних засобів в обох напрямках", - повідомили в прес-службі.

Нагадаємо, в четвер спікер інформаційного центру Ради нацбезпеки і оборони України Андрій Лисенко заявив, що близько 300 бойовиків намагалися вночі покинути територію України, однак російські прикордонники відкрили вогонь і не пустили їх до Росії. Російські прикордонники заперечують інформацію про те, що вони розстріляли бойовиків, які намагалися прорватися з Донбасу на територію РФ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram