ГоловнаПолітика

За добу в АТО загинули 4 силовиків (оновлено)

Убито трьох військовослужбовців та одного прикордонника

За добу в АТО загинули 4 силовиків (оновлено)
Фото: instagram.com/sashakots

За останню добу в антитерористичній операції загинули троє військовослужбовців та один прикордонник.

Як повідомив на брифінгу речник інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко, під час атаки бойовиків на блокпости силовиків біля Слов'янська і на горі Карачун загинув один військовослужбовець.

"Загалом протягом доби терористи здійснили 19 обстрілів автомобільних колон, блокпостів і позицій ЗСУ в районах населених пунктів Поріччя, Крива Лука, Дякове, Оленівка, Сватове, Слов'янськ, Краматорськ, Мілове. Атаки відбито. В результаті нападів загинули три військовослужбовці, 10 поранені", - зазначив він.

Лисенко також повідомив, що в ніч проти 2 липня терористи обстріляли з мінометів військову частину поблизу селища Мілове в Луганській області. У бік військовослужбовців було випущено більш ніж 50 мін. Загиблих і поранених немає.

Окрім того, він нагадав, що 1 липня сили АТО звільнили від терористів селища Старий Караван, Закотне та Брусівка поблизу Слов'янська, а також установили контроль над пунктом пропуску "Довжанський".

Нагадаємо, прикордонник загинув під час обстрілу терористами пункту пропуску "Новоазовськ" на кордоні з Росією в Донецькій області.

Один із загиблих солдатів був убитий пострілом снайпера недалеко від Слов'янська. Де загинули інші двоє військовослужбовців, поки що невідомо.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram