ГоловнаСуспільствоПодії

Трьох тернопільських міліціонерів звинуватили у зґвалтуванні неповнолітньої

Втім, є версія і про наклеп

Трьох тернопільських міліціонерів звинуватили у зґвалтуванні неповнолітньої
Фото: rian.ru

Прокуратура Тернопільської області проводить розслідування у межах кримінального провадження, відкритого за заявою матері неповнолітньої про зґвалтування її доньки.

Про це повідомляє сайт відомства.

У заяві матір потерпілої повідомила, що в ніч із 28 на 29 червня в одному із сіл Тернопільської області троє співробітників міліції силоміць затягли її дочку в автомобіль марки "Шкода Октавія" з написом "ДПС". Від'їхавши недалеко від села, міліціонери нібито витягли її зі службового автомобіля і зґвалтували біля лісосмуги.

Водночас тернопільське видання "Про все" з посиланням на місцевих жителів подає альтернативну версію подій. Нібито того вечора правоохоронці затримали автомобіль, за кермом якого сидів неповнолітній без прав.

"У салоні автомобіля була "дискотека". Машину привезли під дільницю. Частина компанії нібито "випарувалася". Під ранок машину "викупили" за 2,5 тисячі. Саме через ці гроші нібито 15-річна дівчина і пригрозила міліціонерам "улаштувати солодке життя", - пише видання.

Нагадаємо, рівно рік тому зґвалтування міліціонерами жінки у Врадіївці Миколаївської області збурило масові протести місцевих жителів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram