ГоловнаСуспільствоПодії

Третя ротація чернігівських міліціонерів відбула в зону АТО

У загін чернігівських правоохоронців увійшли понад 50 осіб

Третя ротація чернігівських міліціонерів виїхала в зону проведення антитерористичної операції та змінила колег, які повернулися додому.

Про це 1 липня повідомляє "Укрінформ" з посиланням на СЗГ УМВС у Чернігівській області.

"До місця проведення АТО відбув черговий загін чернігівських правоохоронців. До його складу увійшли працівники кількох служб апарату управління, Чернігівського міського відділу міліції, бійці спеціальних підрозділів - усього понад 50 осіб", - йдеться в повідомленні.

Прес-служба відомства запевняє, що для участі в АТО міліціонерів забезпечили зброєю і бронежилетами 4-5 класів, а багажники автобусів, які везли їх на Донбас, були повні продовольства та питної води.

Третя ротація зведеного загону УМВС України в Чернігівській області буде виконувати ті самі завдання, що й попередній склад: стояти на блокпостах, патрулювати населені пункти, контролювати рух транспорту, допомагати евакуювати мирних жителів.

До місця служби загін супроводжували в.о. начальника УМВС області Олег Демченко та його заступник Едуард Альохін. На місці вони ознайомилися з умовами розміщення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram