ГоловнаПолітика

Резніков: заяви про "узурпацію влади" УДАРом в Київраді не відповідають дійсності

Склад комісій Київради, за словами секретаря, під час узгодження влаштовував всіх депутатів

Резніков: заяви про "узурпацію влади" УДАРом в Київраді не відповідають дійсності
Фото: Макс Левин

Склад постійних комісій Київради був погоджений усіма депутатами, а заяви про те, що УДАР "узурпував владу", є популістськими.

Про це в інтерв'ю LB.ua заявив секретар Київради Олексій Резніков.

"Формування комісій - це був перший урок компромісу для новообраної Київради. Незважаючи на те, що цю робочу групу формально очолював міський голова, всім депутатам надали можливість між собою домовитися. І я точно стверджую, що все, що говориться колегами, які нібито не задоволені, не відповідає дійсності, - зазначив Резніков і додав, - всі брали участь у формуванні цієї робочої групи і голосували, більшістю приймали рішення. Вони всі погодилися саме з таким складом комісій - і за кількісним, і за якісним складом. А вже потім деякі публічно заявляли інше. Втім не мені їх за це судити".

За словами секретаря, спеціально для меншості кількість комісій збільшили.

"Я не хочу конкретизувати, всі все і так чули. Але ті, хто зараз говорить, що незадоволені, брали участь у роботі робочої групи. Депутатів зараз 119. Комісії потрібно було формувати так, щоб від кожної політсили в кожній комісії були б свої представники. Також кількість комісій була збільшена - щоб усі, хто хотів бути керівниками, отримали таку можливість", - підкреслив Резніков.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram