ГоловнаПолітика

За добу бойовики сім разів обстріляли блокпости АТО, - Міноборони

Бойовики ігнорують мирний план Порошенка

За добу бойовики сім разів обстріляли блокпости АТО, - Міноборони

Станом на 07:00 28 червня ситуація в районі проведення антитерористичної операції залишається напруженою. Незважаючи на оголошене перемир'я, бойовики ігнорують мирний план врегулювання ситуації на сході України, продовжуючи напади на сили АТО.

Як повідомляє прес-служба Міноборони, протягом доби бойовики вчинили сім обстрілів блокпостів і позицій підрозділів ЗС України в районі населених пунктів Слов'янськ, Червонопартизанськ, Дмитрівка, Краматорськ.

Також Міноборони підтверджує інформацію про обстріл силовиків, дислокованих на аеродромі в Краматорську.

"Обстріляний з мінометів опорний пункт сил АТО в районі с. Дубровка у Донецькій області. Під час обстрілу терористи випустили 7 мін у бік газорозподільної станції, яка знаходиться в цьому районі. Втрат серед сил АТО немає. Також, проведено мінометний обстріл опорного пункту сил АТО поблизу с. Крива Лука, Донецька область. Обстріл вівся з боку населеного пункту Миколаївка. Втрат серед українських військовослужбовців немає", - повідомляє Міноборони.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко вирішив продовжити активну фазу АТО в Донбасі на 3 дні - до 30 червня. Рішення ухвалено спільно з лідерами країн Європейського Союзу та США та погоджено з переговорною групою в Донецьку.

Весь минулий тиждень терористи не дотримувалися режиму припинення вогню і за тиждень вбили більш ніж 20 українських солдатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram