ГоловнаПолітика

Добровольці батальйону "Донбас" приїдуть до Києва подивитися в очі Порошенку

Бійці прийдуть під АП як пересічні громадяни України без зброї

Добровольці батальйону "Донбас" приїдуть до Києва подивитися в очі Порошенку
Фото: http://vv.gov.ua

Добровольці батальйону "Донбас", невдоволені продовженням перемир'я, приїдуть до Києва 29 червня подивитися в очі президенту України Петру Порошенку. Про це написав командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко на своїй сторінці у Facebook.

"29 червня об 11:00 добровольці батальйону "Донбас" з розгорнутими державними прапорами прибудуть до Києва. До Адміністрації президента України. Ми хочемо подивитися в очі всенародно обраному президенту і зробити все, щоб він почув Донбас і єдину Україну", - написав він.

"Закликаємо всіх наших братів і сестер, всіх українців стати поруч із нами в цей день плечем до плеча. Зараз все залежить тільки від нас. У нас немає іншої країни і в Україні немає нікого крім нас. Слава Україні!", - закликав Семенченко.

"Ми на своїй землі, тому в цей день прийдуть ті, хто ще не став військовослужбовцем. Прийдуть без зброї. Прийдуть як пересічні громадяни України", - написав Семенченко.

Раніше Семенченко засудив Президента за його рішення продовжити час перемир'я ще на три дні.

"...Виявляється час "припинення вогню" використовують не для здачі зброї терористами (здалося 0 осіб), а для вбивства наших братів, зміцнення позицій терористів і переговорів з терористичною "ДНР", чий ватажок Бородай себе вільно почуває як договірна сторона. Також упирі з "ДНР" розповідають про продовження "на три дні" і як обов'язкову умову виведення батальйонів "Донбас", "Азов", "Нацгвардії" і спецпідрозділів міліції...", - писав він на своїй сторінці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram