ГоловнаПолітика

Силовики з втратами відступили з блокпоста під Слов'янськом, - боєць Нацгвардії

Кількість загиблих - не менш ніж 3 особи

Силовики з втратами відступили з блокпоста під Слов'янськом, - боєць Нацгвардії
Архив
Фото: EPA/UPG

Внаслідок нічного бою на блокпості під Слов'янськом силовики відступили з великими втратами. Про це в коментарі LB.ua повідомив один із бійців Нацгвардії Максим, який зараз перебуває на Донбасі.

"З цим блокпостом у нас наразі немає зв'язку. Але є інформація, що дійсно близько 2 години ночі був дуже важкий бій, згорів один танк сепаратистів, але потім почався новий бій з новими силами і хлопці (українські військові - ред.) повністю відступили", - заявив він.

"Втрати великі. Але наразі деталей немає", - додав він.

Як стало відомо LB.ua з власних джерел, загинуло більш ніж троє силовиків.

Російський військовий журналіст Аркадій Бабченко у Фейсбуці підтверджує, що блокпост силовиків знесли.

"Так, знесли блокпост. Автобус синій, обстріляний, на якому дитячі малюнки висіли... Намети на схилі. БТР за бруствером із шин. Правда, коли я там був, на цьому місці БМП стояла. Я ще запитав у командира блокпоста про ці шини - думаєш, допоможе? Він упевнено кивнув. Не допомогло", - написав він.

Крім того, російський телеканал Lifenews поширює відео під назвою "На блокпосту під Слов'янськом загинув взвод Нацгвардії".

Разом з тим, треба зазначити, що на Донбасі немає блокпостів силовиків, де були б тільки бійці Нацгвардії. Також телеканал дуже часто показує фейкові відео.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що на перший блокпост під Слов'янськом напали бойовики на 8 російських танках, БМД і БТР.

Під час атаки терористів на блокпост Нацгвардії під Слов'янськом загинув український військовий.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram