ГоловнаПолітика

Партію Кірпи очолив нардеп Остапчук

Партія "Відродження" має намір брати участь у парламентських виборах

Партію Кірпи очолив нардеп Остапчук
Фото: timeua.info

Депутата Верховної Ради Віктора Остапчука обрано головою партії "Відродження", яку заснував 10 років тому екс-міністр транспорту Георгій Кірпа.

Про це пише УНІАН.

"Відродження" - партія, яка міцно стоїть на державницьких рейках. Зараз одне з наших головних завдань - робота на єднання України, подолання екстремізму і поляризації країни. Ми підтримуємо президента України Петра Порошенка в реалізації його плану мирного врегулювання на сході України", - заявив у своїй промові на з'їзді партії Остапчук.

Голова "Відродження" запропонував колегам по партії взяти на озброєння у своїй діяльності теорію малих справ, реалізовану на практиці добрими справами. Сам Остапчук підтримує переміщених у його виборчий округ жителів Слов'янська і Краматорська, які тимчасово перебувають зараз у дитячих таборах Харківської області. Крім того, він надає гуманітарну допомогу українській армії, реалізує масштабні екологічні, спортивні, культурні проекти.

На думку Остапчука, єдиний ланцюг "малих справ", що мають величезне значення для суспільства, допоможе вийти на якісно новий соціально-економічний і культурно-моральний рівень суспільства і країни.

"Наша партія спочатку об'єднувала людей з різних регіонів України, серед яких багато залізничників. Як відомо, залізниці в усі часи були хребтом держави, оплотом державності. Для нас ніколи не було різниці, звідки хто родом: зі Львова, з Полтави, Вінниці чи Донецька. Сьогодні нам важливо прокласти міцні мости співпраці не тільки між регіонами України, а й з громадськими організаціями - для створення надзвичайно необхідних для суспільства "соціальних ліфтів", - зазначив нардеп.

Партія "Відродження" заявила про готовність брати участь у прийдешніх виборах до Верховної Ради, а також до розширення свого представництва в місцевих органах влади.

Нагадаємо, Кірпа був засновником і першим головою "Відродження".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram