ГоловнаПолітика

Під час штурму військової частини в Артемівську терористи використовували танк

Це вже третій напад на цю частину

Бойовики вночі штурмували військову частину А-2730 в Артемівську, використовуючи танк.

На сайті 06274.com.ua оприлюднено звернення командування військової частини у зв'язку зі штурмом. У ньому повідомляється, що спроба штурму почалася близько 2:25.

Атака велася із застосуванням гранатометів, стрілецької зброї та бронетехніки. Вогонь вівся з території колишньої 52 механізованої бригади та з боку житлових будинків по вулиці Чайковського, зокрема, з дахів та житлових квартир - бойовики прикривалися цивільним населенням.

Танк, який брав участь у нападі, обстріляв адміністративний будинок автотранспортного підприємства, імовірно, помилково визначивши його за територію військової частини.

Варто зазначити, що військова частина знаходиться у густонаселеному районі Артемівська, навколо неї багатоповерхові будинки, магазини і т.ін. Частина снарядів потрапила в житлові будинки. У будівлі АТП сталася пожежа.

У довколишніх будинках вибите скло, гусеницями розбита дорога. На вулицях залишилися відстріляні гільзи. Видно сліди вибухів на асфальті, а також пошкоджена теплотраса.

Нагадаємо, за даними координатора групи "Інформаційний опір" Дмитра Тимчука під час штурму один військовослужбовець був поранений.

Це вже третя спроба штурму військової частини в Артемівську з початку протистояння.

У цій ВЧ знаходиться велика кількість танків - списаних або таких, які знаходяться на ремонті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram