ГоловнаПолітика

МЗС підтвердило обстріл Луганська із "Граду"

Один зі снарядів потрапив у житловий будинок

 МЗС підтвердило обстріл Луганська із "Граду"
Архив
Фото: http://novosti.dn.ua

Міністерство закордонних справ України заявило, що пізно ввечері 16 червня терористи обстріляли околиці Луганська із реактивної системи залпового вогню "Град".

"Вчора пізно ввечері бойовики терористичної організації "ЛНР" обстрілювали околиці міста Луганськ з реактивної системи залпового вогню "ГРАД" російського виробництва, які, за нашими даними, були доставлені в Україну з території РФ. При цьому російська пропаганда цинічно і брехливо намагається покласти провину за ці та інші злочини на українські сили антитерористичної операції", - сказано в повідомленні.

Окрім того, на сайті Луганської міськради повідомляється, що вночі, 16 червня, неподалік від обласного центру, відбувалися збройні сутички, у місті лунали вибухи.

"О 1:43 в будинок по вулиці Уляни Громової (Кам'янобрідський район Луганська) потрапив снаряд, який не розірвався. Мешканці будинку були евакуйовані", - сказано в повідомленні.

Зараз снаряд витягли і знешкодили.

Нагадаємо, вперше терористи застосували російські "Гради" 13 червня в Донецькій області, обстрілявши овочеву базу біля Добропілля. В результаті один працівник бази загинув, ще двоє цивільних отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram