ГоловнаПолітика

Керівництво АТО перерахувало заходи щодо створення коридору для біженців

На блокпостах будуть вжиті посилені заходи перевірки

Керівництво АТО перерахувало заходи щодо створення коридору для біженців
Фото: Макс Левин

Антитерористичний центр при СБУ перерахував заходи, реалізовані для створення рятівного коридору для мирного населення, яке бажає виїхати з району проведення антитерористичної операції.

Як повідомляє прес-центр СБУ, в рамках виконання доручення президента Петра Порошенка силовики визначать блокпости, через які здійснюватиметься переміщення мирного населення, забезпечать їх питною водою і медикаментами.

Будуть визначені на блокпостах відповідальні особи, які стежитимуть за переміщенням біженців через пункти пропуску, серед мирного населення поширять інформацію про порядок пропускного режиму на блокпостах.

На блокпостах при цьому посилять заходи перевірки, щоб виключити використання їх сепаратистами для переміщення з району проведення АТО.

Нагадаємо, 10 червня президент Петро Порошенко доручив Службі безпеки України, Міністерству внутрішніх справ, Міністерству оборони та Державній службі надзвичайних ситуацій створити "коридор" для евакуації мирних жителів із зони антитерористичної операції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram