ГоловнаПолітика

Голови МЗС РФ, Німеччини та Польщі завтра на неформальній зустрічі обговорять ситуацію в Україні

Голови МЗС шукатимуть вихід для врегулювання ситуації

Врегулювання ситуації в Україні, а також сирійська й афганська проблематика обговорюватимуться на тристоронній неформальній зустрічі голів МЗС Росії, Німеччини та Польщі в Санкт-Петербурзі у вівторок, 10 червня. Про це заявили в російському зовнішньополітичному відомстві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Основну увагу приділять питанням врегулювання гострої внутрішньополітичної кризи в Україні, завданням припинення кровопролиття і реального запуску механізмів інклюзивного політдіалогу в цій країні. Учасники зустрічі торкнуться також стану справ на сирійському і афганському треках, низки інших актуальних питань міжнародного порядку денного", - йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті міністерства.

У російському МЗС повідомили також, що "голови зовнішньополітичних відомств обговорять план реалізації домовленостей, досягнутих на попередніх тристоронніх переговорах в Калінінграді в травні 2011 року, Берліні в березні 2012 року і Варшаві в травні 2013 року, розглянуть перспективи взаємодії наших країн у тристоронньому форматі на різних міжнародних майданчиках з метою формування загального позитивного політичного клімату на просторі Євро-Атлантики, стосовно відносин Росія-ЄС та Росія-НАТО ".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram