ГоловнаПолітика

З'явилося відео замаху на Кернеса

Мер Харкова знову вчиться ходити

У мережі з'явилося відео того, як в мера Харкова Геннадія Кернеса влучив снайпер. Відео було знято на реєстратор машини, яка рухалася за ним.Його показали в новинному сюжеті телеканалу СТБ.

Мер Харкова розповів журналістам про те, що він пам'ятає про замах.

"Я, як звичайно, за своїм маршрутом бігав, це 15 кілометрів. Я почув дуже сильний звук, як хлопок. Я зрозумів, що це постріл. Мить - і я впав. Більше я нічого не пам'ятаю", - сказав він.

У сюжеті наголошується, що зараз Кернес проходить курс реабілітації, щоб знову почати ходити. "Такий стан у ніг - вони налиті і засиділися. І знаєте, ватяні, не мої", - сказав він журналістам. Але поки що він не в змозі навіть самостійно сидіти.

"Вся моя спортивна форма зникла кудись протягом декількох секунд, після того як куля пробила мене наскрізь", - говорить Кернес.

Нагадаємо, в МВС розглядають як пріоритетні дві версії замаху на Кернеса: злочин, пов'язаний з професійною діяльністю мера, а також версія, пов'язана з сепаратистським рухом у Харкові.Замах на Кернеса був здійснений 28 квітня. Зараз він перебуває в Ізраїлі на лікуванні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram