ГоловнаПолітика

Для армії закуплять військову форму на 37,2 млн грн за гроші, які пожертвували українці

Міноборони оголосило тендер

Для армії закуплять військову форму на 37,2 млн грн за гроші, які пожертвували українці
Фото: EPA/UPG

Міністерство оборони оголосило тендер на закупівлю речей для Збройних сил України на зібрані за допомогою благодійності 111,1 млн грн.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міноборони.

"За інформацією тилу Збройних сил України, за напрямком речового забезпечення на кошти, що надійшли як благодійна допомога на матеріально-технічне забезпечення військовослужбовців Збройних сил України в сумі 111,1 млн грн, проводиться процедура закупівлі. Мішки спальні -15,2 млн грн, шоломи кулезахисні (кевларові) -19 млн грн, флотська форма одягу - 5 млн грн, постільні приналежності - 9,1 млн грн, комплект польової форми одягу та взуття - 37,2 млн грн, черевики з високими берцями - 12,3 млн грн, комплект льотно-технічного обмундирування - 3,8 млн грн, черевики з високими берцями - 3,3 млн грн, для забезпечення підрозділів територіальної оборони - 2,7 млн грн", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за рішенням влади, Україна перегляне програму реформування та розвитку Збройних сил у зв'язку зі зміною військово-політичної обстановки.

Раніше повідомлялося, що Міністерство оборони отримало від Кабміну 4,6 млрд грн фінансування, а від українців в рамках програми допомоги армії - 122 мільйони.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram