ГоловнаПолітика

Турчинов: соцвиплат у Донецькій і Луганській областях не припиняли

В.о. президента спростував інформацію Олександра Єфремова

Турчинов: соцвиплат у Донецькій і Луганській областях не припиняли
Фото: president.gov.ua

В.о. президента України Олександр Турчинов заявив, що фінансування соціальних виплат здійснюють практично по всій території Донецької та Луганської областей.

Про це він сказав на засіданні погоджувальної ради Ради у відповідь на заяву голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександра Єфремова про відключення казначейства Луганської області від загальнодержавної системи.

"Мене тільки-но повідомили, що казначейство Луганської області тимчасово відключено від системи до прийняття на Кабінеті Міністрів якогось політичного рішення", - сказав Єфремов.

Турчинов у відповідь заявив: "Щодо заяви керівника фракції Партії регіонів про припинення фінансування бюджетних витрат у Донецькій і Луганській областях. Це не відповідає дійсності. У Донецькій і Луганській областях здійснюється фінансування соціальних витрат, зокрема і в бюджетній сфері, і пенсій", - сказав він.

За словами Турчинова, лише в 3-4 містах цих областей, там, де захоплено або знищено розрахункові центри, з технічних причин цих виплат наразі не здійснюють.

Нагадаємо, наприкінці травня Донецька ОДА повідомила, що управління Держказначейства в Слов'янську і Краматорську відключено від електронного зв'язку з обласним казначейством і соцвиплати в містах припинено.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram