ГоловнаПолітика

Екс-заступник Льовочкіна підтвердив, що створює нову партію

У партію увійдуть молоді люди, які раніше не брали участь у політиці, але мають управлінський досвід

Екс-заступник Льовочкіна підтвердив, що створює нову партію
Фото: alnews.com.ua

Колишній заступник глави Адміністрації президента Сергій Ларін створює нову партію.

Про це він повідомив на свій сторінці в Facebook.

"Починаючи з 25 квітня, ми провели кілька засідань ініціативної групи. Ми - це представники всіх областей. Пройшли мозкові штурми на тему виходу України з кризи як у Києві, так і в регіонах. На цих вихідних ми вкотре збиралися і дуже продуктивно попрацювали . Результати представимо через тиждень", - зазначив Ларін.

Він підкреслив, що разом з однодумцями будуватиме партію з сильними місцевими організаціями, де не буде місця "вождізму".

"Ще один принципово важливий момент - в нашій партії особлива роль відводиться персональній комунікації з кожним активістом, постійному діалогу між центром і регіонами", - зазначив екс-заступник голови АП.

Ларін додав, що значну частину активу нової партії становитимуть молоді люди, які раніше не брали участь у політиці, але з управлінським досвідом у державних і приватних структурах.

Нагадаємо, раніше в ефірі "Громадське.ТБ" повідомили про те, що екс-глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін створює свою партію. Працювати над створенням нової політсили будуть регіонал Юрій Мірошниченко, Сергій Ларін, Олександр Шаталов. Ідеологом нової партії буде Андрій Єрмолаєв.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram