ГоловнаПолітика

У Донецьку пройшов мітинг проти України

Сепаратисти назвали умови для переговорів із владою

На площі Леніна у Донецьку в суботу близько 500 людей провели мітинг на підтримку самопроголошеної Донецької народної республіки. Люди зібралися під прапорами ДНР, колишнього СРСР та російськими триколорами, передають "Новости Донбасса".

На мітингу лідери сепаратистів назвали основні умови для переговорів з Києвом, зокрема, прем'єр-міністр ДНР Олександр Бородай заявив, що сепаратисти будуть вести діалог з владою тільки у випадку визнання незалежності Донецької та Луганської республік і виведення військ з цих територій.

Фото: novosti.dn.ua
Фото: novosti.dn.ua

Тим часом у місті поширюються чутки про евакуацію жителів міста, що підігріваються "Вести.ua", повідомляє прес-служба мера Донецька Олександра Лук'янченка.

"Донецька міська рада офіційно спростовує інформацію, яка з'явилася сьогодні в газеті" Весті.ua ", про евакуацію жителів міста протягом доби. Ця інформація є неправдивою. Ніяких дій з евакуації в Донецьку не проводиться. Просимо мешканців зберігати спокій, не піддаватися паніці та провокаціям, довіряти виключно офіційній інформації", - заявили у прес-службі.

Фото: novosti.dn.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram