ГоловнаПолітика

Турчинов і Яценюк назвали прикордонників гарантами нацбезпеки

Перші особи держави привітали прикордонників з професійним святом

Турчинов і Яценюк назвали прикордонників гарантами нацбезпеки

Виконуючий обов'язки президента Олександр Турчинов привітав співробітників Держприкордонслужби з Днем прикордонника і назвав їх фундаментом національної безпеки.

"У тяжку годину, коли перед нашим народом, всією країною постали надзвичайно складні випробовування, Державна прикордонна служба України продовжує залишатися однією із фундаментальних основ забезпечення національної безпеки держави, запорукою надійної охорони державного кордону, збереження цілісності та суверенітету нашої Батьківщини", - йдеться у привітанні.

Турчинов переконаний, що прикордонники і надалі залишатимуться взірцем професіоналізму, чесності, високої культури і самовідданості у відстоюванні інтересів українського народу, захисту рідної землі.

У свою чергу, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк вважає, що від Держприкордонслужби зараз залежить мир в Україні і спокій у кожній українській домівці.

"Зараз, коли наша держава вперше за роки незалежності постала перед зовнішньою загрозою, ви на першому рубежі стоїте на захисті єдиної і незалежної України", - зазначив Яценюк.

Прем'єр побажав прикордонникам та їх рідним міцного здоров'я і благополуччя, натхнення та успіхів у їх нелегкій, але почесній службі народу України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram