ГоловнаПолітика

Палац спорту в Донецьку підпалили сепаратисти

Бойовики "помстилися" Борисові Колеснікову

Палац спорту в Донецьку підпалили сепаратисти

Палац спорту "Дружба", де проводить свої матчі хокейний клуб "Донбас", підпалили і розграбували сепаратисти.

"Під'їхали двома машинами, розграбували фан-шоп, украли золоті медалі, викрали клубну машину і підпалили ліве крило палацу", - розповів "ОстроВу" один з керівників клубу. На його думку, це помста ДНР президентові клубу Борису Колеснікову за участь його підприємств в акціях за мир, які кілька днів тому ініціював Рінат Ахметов.

Тим часом гендиректор клубу Олексій Брага повідомив, що напад здійснено між другою та третьою годинами ночі.

"Озброєна група з 10 осіб увірвалася на територію, оглушила охоронця прикладом автомата, розграбувала клубний магазин. Після цього злочинці підпалили арену через серверну, куди були під'єднані всі камери відеоспостереження", - сказав він.

Пожежу наразі ліквідовано, повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій у Донецькій області.

Згідно з інформацією відомства, пожежа виникла в Палаці спорту о 4:49.

"О 8:08 пожежу на площі 300 квадратних метрів удалося ліквідувати. Загиблих і постраждалих унаслідок події немає. До гасіння від головного управління ДС НС України в Донецькій області було залучено десять відділень пожежників з основною і спеціальною технікою", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, кілька днів тому було оголошено, що у квітні 2015 року "Дружба" повинна прийняти чемпіонат світу з хокею в Дивізіоні 1-А.

Окрім того, з 20 серпня в палаці повинна запрацювати спортивна школа, де будуть займатися 300 юних хокеїстів і фігуристів від 5 до 12 років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram