ГоловнаПолітика

У Донецьку зона боїв розширилася від аеропорту в бік залізничного вокзалу (оновлено)

На площі біля вокзалу осколком убило паркувальника

У Донецьку зона боїв розширилася від аеропорту в бік залізничного вокзалу (оновлено)
Фото: http://inforesist.org

У Донецьку зона боїв між силами антитерористичної операції і терористами розширюється від аеропорту в бік залізничного вокзалу, до самого міста.

Як повідомляє "Укрінформ", сильні вибухи постійно чутно в центрі Донецька, з боку аеропорту. Уже близько трьох годин над містом кружляє авіація.

На площі біля вокзалу осколком вбило паркувальника, повідомляє агентство з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Фото: http://inforesist.org/

Прес-служба Донецької облдержадміністрації повідомила, що, крім загиблого, на вокзалі постраждали ще дві людини.

"Сьогодні на залізничному вокзалі постраждали три людини. З них одна загинула (чоловік), двоє отримали поранення (але не вогнепальні, попередньо - осколкові). Із цих двох постраждалих - одна дитина, але з нею все гаразд, вже відпустили додому", - повідомили в прес-службі.

Як повідомляє "ОстроВ", на вокзалі через стрілянину проведена часткова евакуація.

Видання "Сегодня" пише, що бойовики з автоматами захопили Путилівський міст у Донецьку. На мосту також стоїть старий автомобіль "Волга", номерні знаки затерті. За словами одного з міліціонерів, там може знаходитися вибухівка, за допомогою якої бойовики планують підірвати українську військову техніку, якщо вона заїде на міст.

"Новости Донбасса" інформують, що 20-поверховий бізнес-центр Green Plaza у Ворошиловському районі Донецька евакуюють, не працює ТРЦ "Донецьк Сіті".

Видання inforesist.org повідомляє, що вертольоти ЗСУ вдруге завдали удару по бойовиках, які відступають. Ті відходять від аеродрому по невеликій річці.

Нагадаємо, в понеділок в аеропорту Донецька розпочалася АТО після того, як вранці терористи захопили його приміщення. Військові за допомогою авіації обстріляли терористів і висадили в аеропорту десант.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram