ГоловнаПолітика

Юлія Тимошенко проголосувала у Дніпропетровську

Лідер «Батьківщини» пропонує одразу після виборів подавати заяву на членство України в ЄС

Лідер партії «Батьківщина», кандидат в президенти Юлія Тимошенко та її родина сьогодні зранку проголосували в Днепропетровску на дільниці № 121166.

«Сьогодні в Україні свято свободи і демократії. Це свято свободи нам подарували люди, які на Майдані знищили диктатуру і авторитарний режим і відкрили нам шлях до справжніх змін», - зазначила Юлія Тимошенко після голосування.

За її словами, сьогодні вона «проголосувала за європейську Україну».

«Україна може бути сильною, щасливою і багатою, якщо вона стане членом Європейського Союзу. Зараз також настав час провести референдум про членство в НАТО для того, щоб повернути мир. Щоб мир залишився у нас у стратегічній перспективі і більше ніхто і ніколи не міг зазіхнути на наші території. Я знаю, що Україна буде сильною, щасливою та мирною», - зазначила Юлія Тимошенко.

Лідер партії «Батьківщина» також заявила що першим її кроком на посаді президента України буде подача заяви на членство України в ЄС.

Вона також зазначила, що зробить усе можливе, щоб у ході голосування у другому турі, 15 червня, організувати проведення референдуму стосовно членства України в НАТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram