ГоловнаПолітика

Турчинов: виборча кампанія пройшла без використання адмінресурсу та тиску

В.о. президента закликає всіх прийти на дільниці й проголосувати

Турчинов: виборча кампанія пройшла без використання адмінресурсу та тиску
Фото: president.gov.ua

В.о. президента Олександр Турчинов обіцяє, що на президентських виборах 25 травня не використовуватимуть адміністративний ресурс.

"25 травня, в неділю, відбудуться президентські вибори. Останні три місяці наші вороги робили все, щоб дестабілізувати ситуацію в країні і зірвати виборчий процес. Але українці виявилися набагато сильнішими та мудрішими. Влада робила все, щоб не дозволити зірвати вибори, щоб виборча кампанія пройшла чесно і прозоро, без використання адміністративного ресурсу, тиску на виборців", - заявив він у телезверненні до українського народу, повідомляє РБК-Україна.

"Я прошу кожного з вас прийти на виборчі дільниці і проголосувати за того кандидата, якому ви довіряєте", - зазначив в.о. президента.

Турчинов запевнив, що вибори відбудуться.

"Ми будуємо сьогодні нову європейську країну. Фундамент цієї країни заклали самі українці. Вони довели, що можуть захистити свою країну", - зазначив в.о. президента.

Нагадаємо, США засудили збройні напади на українських військових на Сході країни і пообіцяли зробити все можливе, щоб допомогти Україні провести прозорі та демократичні вибори президента.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram