ГоловнаПолітика

Батальйон "Донбас" потрапив у засідку: вже 9 ​​поранених

За словами командира батальйону, командування ігнорує прохання про допомогу

Батальйон "Донбас" потрапив у засідку: вже 9 ​​поранених
Фото: EPA/UPG

Сьогодні близько 6:30 ранку в районі села Карлівка Донецької області частина батальйону "Донбас" потрапила в засідку, поранені вже 9 бійців.

Про це повідомив командир добровольчого батальйону територіальної оборони Донецької області "Донбас" Семен Семенченко по телефону, запис опубліковано на його сторінці в Facebook.

За його словами, батальйон прийняв бій, однак проти нього працюють автоматники, снайпери і РПГ.

"До місця бою с. Карлівка Донецької області підійшов БТР сепаратистів, підтяглися великокаліберні кулемети, закидають гранатами. За 15 км в бік Красноармійська стоїть український армійський блокпост з 4 БТРами. Дайте, с ..., БТР! Ми не можемо підійти до своїх товаришів, працюють снайпери. Всі мої звернення по телефону до командування армійських сил з проханням надіслати підкріплення почуті не були. 9 поранених вивезені в лікарню", - зазначив Семченко.

При цьому, керівник центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook написав: "Щодо батальйону Донбас: частина батальйону потрапила в засідку біля с. Карлівка Донецької області. У штабі АТО нас запевнили, що реагують".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram