ГоловнаПолітика

Коломойський: шанси Тимошенко і Порошенка на виборах - 50/50

Губернатор вважає, що результат виборів президента може бути дуже непередбачуваним

Коломойський: шанси Тимошенко і Порошенка на виборах - 50/50
Фото: Макс Левин

Губернатор Дніпропетровської області, бізнесмен Ігор Коломойський вважає, що у кандидатів у президенти Юлії Тимошенко і Петра Порошенка практично рівні шанси на перемогу.

Про це він сказав у інтерв'ю шеф-редактору LB.ua Соні Кошкіній, відповідаючи на запитання, у кого зі вказаних кандидатів більше шансів.

"50/50. Всяке може трапитися. Крім того, ми не знаємо, за яких обставин відбудуться вибори. Ось, у Петра Олексійовича високі рейтинги на Сході. Але скільки дільниць відчинять у Донецькій, в Луганській областях? На скількох вдасться підрахувати результат? Тоді як у Юлії Володимирівни є чимало симпатиків на Заході, де і про явку можна не турбуватися, і про порядок на дільницях. Тому з кожним містом на Сході, яке не голосує, їх шанси зрівнюються", - зазначив Коломойський.

Відповідаючи на запитання про те, чи має намір емігрувати, якщо перемогу здобуде Тимошенко (про це він заявляв у 2010 р.), губернатор Дніпропетровської області сказав:

"Завдяки своїй харизмі, характеру, лідерським якостям, вона - один із лідерів гонки. І один із головних претендентів для виходу в другий тур. Навіть якщо у першому турі вона першості не отримає, у фіналі всяке буває, фінал може бути дуже непередбачуваним".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram