ГоловнаПолітика

Рада сьогодні займеться введенням пені для банків за несвоєчасне повернення депозитів

Парламентарії також розглянуть збільшення зарплати за роботу у святкові дні

Рада сьогодні займеться введенням пені для банків за несвоєчасне повернення депозитів
Фото: www.facebook.com/cn.opora

Верховна Рада на сьогоднішньому пленарному засіданні розгляне законопроект № 2202, який передбачає введення сплати банками пені за несвоєчасне повернення клієнтам вкладів (депозитів) у розмірі 1 % від суми простроченого внеску за кожен день прострочення.

Про це йдеться в порядку денному засідання парламенту.

Окрім того, Рада розгляне законопроект № 3375 , який передбачає зміни вікових рамок, в яких дітей в оздоровчих закладах повинні супроводжувати батьки, а також законопроект № 2883, яким пропонується внести корективи до законодавства, що регулює забезпечення випускників навчальних закладів першим робочим місцем.

Окрім цього парламент повторно розгляне у першому читанні законопроект № 1043 -д, яким пропонується ввести мораторій до 2015 року на примусову реалізацію житла громадян за борги з оплати житлово-комунальних, телекомунікаційних послуг, і законопроект № 1220 -д, який передбачає збільшення оплати роботи у святкові та вихідні дні.

Нагадаємо, вчора парламент дозволив у виняткових випадках переносити окружні виборчі комісії на виборах президента за межі територіального виборчого округу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram