ГоловнаПолітика

Міноборони: під час АТО біля Краматорська мирне населення не постраждало

Українські військові схопили трьох сепаратистів

Міноборони: під час АТО біля Краматорська мирне населення не постраждало
Фото: EPA/UPG

Українські військовослужбовці та правоохоронці в ніч проти 15 травня схопили 3 терористів, ліквідуючи їхню базу біля Краматорська Донецької області.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства оборони. За даними відомства, отримавши інформацію від місцевих жителів про розміщення збройних бандформувань терористів, було сплановано операцію підрозділів Збройних сил, під час її проведення інформація підтвердилася.

"На околиці села Староварварівка, що за 30 км від Краматорська, відбувся запеклий бій між українськими військовими, які беруть участь в антитерористичній операції, і групою терористів, яка засіла в сосновому лісі. Операція пройшла успішно. Поранених і загиблих серед військовослужбовців Збройних сил України немає. Зате силовики захопили 3 терористів, у одного з них вилучили ручний протитанковий гранатомет", - повідомляє Міноборони.

Після операції зі знищення збройного бандформування здійснена зачистка місцевості.

Міноборони підкреслює, що поширені в російських ЗМІ заяви про те, що українські військові нібито стріляли в місцеве населення, не відповідають дійсності: "Під час проведення операції зі знищення збройного бандформування жодна цивільна особа не постраждала".

Антитерористична операція на сході України триває.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що українські військові повністю знищили базу терористів під Краматорськом. Була також інформація, що постраждало мирне населення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram