ГоловнаПолітика

Мера Горлівки змусили піти у відставку

Євгенові Клепу погрожували бойовики з автоматами

Мера Горлівки змусили піти у відставку
Евгений Клеп
Фото: donetskie.com

Терористи під дулами автоматів примусили мера Горлівки Євгена Клепа написати заяву про звільнення з посади.

Про це повідомляє сайт gorlovka.ua.

У вівторок до Євгена Клепа прийшли "народний мер" Олександр Сапунов з екс-першим заступником мера Едуардом Матюхою з наказом за підписом "заступника командувача силами ДНР" Сергія Здрилюка, відомого під оперативним псевдонімом "Абвер".

У "наказі" йдеться про те, що контроль за діяльністю міськради покладено на Олександра Сапунова та Євгена Шевченка, а Едуарда Матюху поновлено на посаді першого заступника мера.

Клеп не погодився із цими вимогами. Після цього до кабінету увійшли четверо озброєних людей, і він був змушений написати заяву про відставку за власним бажанням під дулами автоматів і в присутності начальника юридичного відділу.

Після цього Матюха провів нараду з працівниками виконкому, на якій закликав усіх до роботи під керівництвом представників "Донецької народної республіки". За словами співробітників виконкому, представники ДНР шукали печатки і штампи Горлівської міськради.

Сапунов і Шевченко є членами громадської організації "Міський порядок". Крім цього, Сапунов є так званим "народним мером", раніше публічно зняв із себе повноваження депутата "Донецької народної республіки" і відповідальність за проведення референдуму в Горлівці.

Матюху звільнили в листопаді 2013 року за власним бажанням.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram