ГоловнаПолітика

Прокуратура почала розслідувати напад на військову частину у Маріуполі

Винним світить строк до 15 років

 Прокуратура почала розслідувати напад на військову частину у Маріуполі
Фото: 0629.ua

Прокуратура Південного регіону з нагляду за дотриманням законів у військовій сфері почала розслідувати збройний напад на військову частину у Маріуполі Донецької області 9 травня.

Як повідомляє прес-служба Генпрокуратури, 9 травня о 19:00 група озброєних осіб, діючи за попередньою змовою, вчинила напад на військову частину внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ, дислоковану в Маріуполі та заволоділа бронетранспортером, бойової розвідувально-дозорною машиною та іншим державним майном.

За цим фактом в неділю були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про вчинення злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу (розбій). Для здійснення досудового розслідування матеріали виробництва направлено до слідчого управління Головного управління МВС у Донецькій області.

Розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах, або вчинений організованою групою, або ж поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень карається позбавленням волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, вночі 10 березня у Маріуполі на проспекті Нахімова підпалили військову частину.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram