ГоловнаСуспільствоЖиття

Нацгвардія затримала 8 осіб, які їхали до Києва з арсеналом зброї

Автомобілі їхали без номерних знаків

Нацгвардія затримала  8 осіб, які їхали до Києва з арсеналом зброї
фото из архива
Фото: Facebook / Dmytro Khiluk

Сьогодні на блокпосту в районі міста Переяслава-Хмельницького бійці військової частини 3066 Північного територіального командування Національної гвардії України під час огляду автомобіля виявили цілий арсенал зброї.

У результаті затримано 8 осіб, йдеться в повідомленні прес-служби Нацгвардії.

Зазначається, що автомобілі Volkswagen Passat та Honda CR-V рухалися в напрямку Києва і були без номерних знаків, що і стало причиною зупинки військовими.

Під час перевірки багажників транспортних засобів було виявлено засоби індивідуального захисту та 6 одиниць армійського, мисливської нарізної та гладкоствольної зброї та спецзасобів травматичної дії, а саме: 9 мм травматичний пістолет ПМР, 9мм травматичний пістолет ПМ "Вій", 9 мм пістолет системи Browning, рушницю Mossberg 500, 7, 62 мм гвинтівка Erma та 7,62 мм карабін МКМ.

Затримані від дачі свідчень відмовилися. Їх направили до слідчого відділу Переяслав-Хмельницької міліції.

Нагадаємо , сьогодні Служба безпеки України неподалік від Маріуполя вилучила 10 тис. заповнених бюлетенів для "референдуму", який сьогодні проходить у Донецькій області. Також військовослужбовці Національної гвардії під час спецоперації вилучили 800 заповнених бюлетенів у Донецькій області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram