ГоловнаПолітика

У Слов'янську сепаратисти обстріляли телевежу: поранено двоє військових

За попередньою інформацією, обстріл вели з міномета

 У Слов'янську сепаратисти обстріляли телевежу: поранено двоє військових
Фото: EPA/UPG

Сьогодні вранці у Слов'янську Донецької області сепаратисти обстріляли телевежу, поранені двоє українських військових, повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

"Сьогодні о 5 та 6 годинах ранку терористами була обстріляна телевежа Слов'янська, яка знаходиться під охороною українських силовиків. У результаті обстрілу постраждали два військовослужбовці Національної гвардії та Збройних сил України. Наш десантник отримав 4 осколкові поранення. Зараз поранені госпіталізовані", - наголошується у повідомленні.

За попередньою інформацією, обстріл вели з міномета.

У повідомленні "Донецької народної республіки" у Twitter зазначається, що "Ополчення Слов'янська взяло під контроль телевежу, останній бастіон української армій в місті".

Нагадаємо , вчора ввечері у Слов'янську активізувалися бої. Близько 20:00 лунали постріли на висоті Карачун. Місцеві жителі також повідомляли, що чули три вибухи на ПрАТ "Зевс-Кераміка". У районі рибгоспу також було зафіксовано близько 5 вибухів. Опівночі, 11 травня, стали надходити повідомлення про сильні вибухи та стрілянину на околиці Слов'янська.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram