ГоловнаПолітика

Коломойський: досить займатися політикою, треба працювати

Губернатор вважає, що треба припинити насильство

Коломойський: досить займатися політикою, треба працювати
Фото: Макс Левин

Губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський вважає, що у ситуації, яка склалася в країні, потрібно припинити насильство і повернутися до нормального мирного життя.

Про це він сказав, відповідаючи на запитання кореспондента LB.ua.

"Я вважаю, що сьогодні треба зупинити насильство. Зупинити ці негативні тренди, які є, погані тенденції. Треба сказати "досить". Треба працювати, трудиться, створювати якісні умови життя в місті. Є величезна кількість проблем, окрім політики. Досить займатися політикою. Вже вона набридла всім. Треба повертатися до нормального мирного життя", - сказав Коломойський.

Він також додав, що якби не складна ситуація в країні, він, можливо, ніколи не пішов би в губернатори.

Ігор Коломойський також розповів, що має давні міцні контакти з одеськими бізнесменами і підкреслив, що вони завжди виступали за єдину Україну.

"Якщо люди говорять про те, що вони хочуть більше самостійності, або хочуть більше самостійності у регіоні, де вони живуть, бюджетної, соціальної самостійності, адміністративної самостійності з точки зору виборності своїх керівників, то це нормально. Але мова не йде про федералізм з точки зору зміни державного устрою", - заявив губернатор Дніпропетровська.

"Ми всі розуміємо, що жити повинні в єдиній Україні", - додав Коломойський.

Нагадаємо, 6 травня Ігор Коломойський був в Одесі, де відбувся брифінг нового губернатора Одеської області Ігоря Палиці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram