ГоловнаПолітика

Тимошенко закликає не виходити на масові акції, щоб уникнути провокацій

А політиків - враховувати ці обставини у своїй політичній діяльності

Тимошенко закликає не виходити на масові акції, щоб уникнути провокацій
Фото: http://www.tymoshenko.ua/

Кандидат у президенти України, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко закликає громадян максимально уникати масових акцій, щоб позбавити Росію можливості влаштовувати провокації та терористичні акти для дестабілізації ситуації в Україні, а українських політиків - враховувати ці обставини у своїй політичній діяльності.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби БЮТ.

"Усі диверсійні операції, які плануються, будуть розраховані на атаки проти масових зібрань людей. Ці атаки будуть планувати і проводити під час демонстрацій та мітингів. Тому я хочу попросити всіх одеситів, українців - ми повинні бути мудрими і сильними. Дуже важливо не створювати таких обставин, які використовуватиме агресор проти нас", - сказала Юлія Тимошенко сьогодні на прес-конференції в Одесі.

 

За словами Тимошенко, ситуація в Одесі свідчить про те, що саме мирні демонстрації та мітинги будуть об'єктом для нанесення удару з боку спецпідрозділів Російської Федерації.

При цьому кандидат у президенти закликала всіх політиків "не робити політику на крові, не стимулювати не фінансувати і не підігравати цим агресивним діям, які сьогодні проводять російські диверсанти на території України".

Нагадаємо, Тимошенко приїхала до Одеси пізно ввечері 2 травня та планує відвідати в лікарнях поранених у результаті сутичок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram