ГоловнаПолітика

Проведення АТО не загрожує зривом виборів президента, - СБУ

За інформацією СБУ, Росія має намір найближчим часом вжити заходів щодо дестабілізації ситуації в інших регіонах України

Служба безпеки України не бачить підстав для скасування виборів президента, призначених на 25 травня, через проведення антитерористичної операції.

Про це на брифінгу сказав перший заступник голови СБУ, керівник антитерористичного центру Василь Крутов.

"Проведення АТО на території східних областей, зокрема, у Донецькій області, ні в якому разі не ставить під загрозу проведення президентських виборів в нашій країні", - заявив він.

Крутов зазначив, що ні часткова мобілізація, ні проведення антитерористичних заходів не зможуть зірвати голосування на президентських виборах у східних регіонах.

Керівник антитерористичного центру також заявив, що правоохоронці вже давно б ліквідували всіх диверсантів, якби ті не прикривалися мирним населенням як живим щитом.

Водночас Крутов підкреслює, що за наявною у СБУ інформацією, Росія має намір найближчим часом вжити заходів щодо дестабілізації ситуації в інших регіонах України.

Як повідомлялося раніше, США вважають неприйнятними спроби втручання Росії у проведення в Україні виборів президента, які призначені на 25 травня.

Країни "Великої сімки" готові ввести санкції проти Росії для недопущення зриву виборів президента в Україні 25 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram