ГоловнаПолітика

У Красноармійську ліквідовано блокпост сепаратистів (оновлено)

Затриманих прихильників ДНР передали правоохоронним органам Дніпропетровської області

У Красноармійську ліквідовано блокпост сепаратистів (оновлено)
Архив

У ніч проти 1 травня ліквідовано самовільно встановлений блокпост сепаратистів на в'їзді в місто Красноармійськ Донецької області.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

Під час штурму блокпоста ніхто не постраждав. У прихильників так званої "Донецької народної республіки" вилучено три автомати Калашникова, холодну зброю, бити, а самовільно встановлений блокпост ліквідовано. Затриманих передали правоохоронним органам Дніпропетровської області. Триває слідство.

Хто саме штурмував блокпост, у повідомленні не уточнили.

За інформацією видання "Новости Донбасса", блокпост штурмували патріотично налаштовані мешканці Донецької області.

Цю інформацію підтвердили в прес-службі батальйону територіальної оборони "Донбас".

"Як стало відомо прес-службі батальйону добровольців, невідомі патріоти вночі спалили блокпост і взяли в полон увесь його екіпаж. Було вилучено три автомати Калашникова. У Красноармійськ з'їжджаються озброєні люди і намагаються блокувати місцеву міліцію. Батальйон територіального захисту Донецької області повідомляє, що скеровує бойову групу на посилення міліції та стрілятиме на ураження в разі спроб нападу або захоплення. Повідомляємо представників сепаратистів, що не маємо уявлення про місцезнаходження захоплених збройних сепаратистів, але якщо отримаємо  інформацію про це, то негайно повідомимо, щоб організувати обмін на захоплених громадян України в Констатинівці та Луганську", - розповіли в прес-службі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram