ГоловнаПолітика

МВС перелічило захоплені на Донбасі адмінбудівлі

Під контролем сепаратистів 13 будівель

МВС перелічило захоплені на Донбасі адмінбудівлі
Фото: EPA/UPG

Озброєні люди перебувають у 13 адмінбудинках 9 міст Донецької області.

Про це повідомляє прес-служба обласного головкому міліції.

Ситуація в Донецькій області виглядає так: залишається захопленою Донецька облдержадміністрація, навколо будівлі протестувальники звели барикади. У Донецькому міськвиконкомі перебувають озброєні люди в камуфляжному одязі. Невідомі чергують на пропускному пункті і на всіх поверхах адміністративної будівлі. Роботу міськвиконкому не блокують.

У штатному режимі, але під пильною увагою протестувальників працюють також міськвиконкоми Краматорська, Горлівки, Єнакієвого, Костянтинівки, Харцизька, Маріуполя та Макіївки.

Під контролем озброєних людей залишаються міськвідділення міліції та підрозділи СБУ у Слов'янську, Краматорську, Горлівці.

30 квітня близько 3:00 група озброєних осіб захопила центральне міське райвідділення Горлівського міськуправління міліції. Невідомі увірвалися в будівлю, вивели особовий склад райвідділення на вулицю і забарикадувалися в приміщенні.

На автошляхах області встановлено більш ніж 20 блокпостів, найбільше їх зосереджено в містах Слов'янську, Краматорську та Макіївці.

Нагадаємо, низку адмінбудівель захоплено в Луганську: ОДА, облпрокуратуру, УСБУ та міськраду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram