ГоловнаПолітика

Добкін пригрозив знятися з виборів

Рішення прийме політрада ПР найближчим часом

Добкін пригрозив знятися з виборів
Фото: Макс Левин

Кандидат на пост президента України від Партії регіонів Михайло Добкін заявив, що найближчим часом політрада ПР прийме рішення стосовно його подальшої участі у виборчій кампанії.

Про це повідомляє прес-служба ПР.

На думку Добкіна, інцидент у Херсонському аеропорту, внаслідок якого він вирішив не проводити зустрічі у місті в рамках виборчої кампанії, свідчить про намір певних сил зірвати президентські вибори.

"Певна група екстремістів, добре організована та оплачена, пересувається за мною різними регіонами як за кандидатом в президенти України... Вони роблять все для того, щоб один з кандидатів у президенти знявся з виборів та заявив про те, що вибори в Україні провести неможливо, тому що умови у кандидатів абсолютно нерівні. Однозначно йде сьогодні робота на зрив виборчої кампанії ", - сказав Добкін.

Однак, за його словами, знятися з виборів значить підіграти тим, хто не хоче стабільної ситуації в Україні.

"Тому ми будемо детально вивчати ситуацію, прораховувати всі варіанти та наслідки нашого рішення, але залишаємо за собою право прийняти будь-яке рішення", - підсумував він.

Нагадаємо, у вівторок кандидат у президенти Олег Царьов оголосив, що знімається з виборів, і закликав інших кандидатів, що орієнтуються на південний схід України, наслідувати його приклад.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram