ГоловнаПолітика

У Луганській області комуністи закликали не підпорядковуватися місцевій владі

А проросійські активісти розгромили офіс "Батьківщини"

У Брянці (Луганська область) представники Комуністичної партії закликали не підпорядковуватися обласній владі та встановлювати блок-пости.

Про це повідомила прес-секретар Любов Лисенко, передає прес-служба ЛОО ВО "Батьківщина".

"Сьогодні у місті проходила сесія міської ради, на якій представники Комуністичної партії закликали не підпорядковуватися обласній владі та встановлювати блок-пости. На сесії разом з депутатами також були присутні проросійські активісти з георгіївськими стрічками, переважно спортивної статури, які контролювали процес голосування за зверненням до обласної влади", - зазначила прес-секретар.

Також Лисенко розповіла, що у Брянці був розгромлений офіс окружного виборчого штабу ВО "Батьківщина".

"Після сесії авто з молодчиками під'їхало до окружного штабу. Нападники увірвалися до офісу штабу ВО "Батьківщина". Хулігани розбили офісну техніку, забрали з собою документацію та завдали тілесні ушкодження заступнику штабу з ідеології та агітації Овчаренку О.М. Зараз на місці злочину працюють правоохоронні органи", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, напередодні кандидат у президенти Юлія Тимошенко заявила, що певною мірою знайшла спільну мову з людьми, які захопили приміщення Служби безпеки України у Луганській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram