ГоловнаПолітика

У Кернеса пошкоджені хребет, надниркова залоза, шлунок, печінка, легеня (оновлено)

Імовірно, стріляв снайпер

У Кернеса пошкоджені хребет, надниркова залоза, шлунок, печінка, легеня (оновлено)
Фото: Предоставлено пресс-службой Геннадия Кернеса

У мера Харкова Геннадія Кернеса, за попередньою інформацією, стріляв снайпер.

Інформацію про снайпера подають два джерела.

За інформацією джерел LB.ua, поранення, яке отримав Кернес, дуже тяжке. У нього пошкоджені легеня та печінка.

Нагадаємо, сьогодні вдень на мера Харкова було скоєно замах. Він отримав поранення у спину, зараз перебуває в лікарні - його оперують.

Як повідомив приятель мера, екс-віце-губернатор Юрій Сапронов, у Кернеса пробито легеню.

"Геннадій був на пробіжці Білгородським шосе. Стріляли у спину, з лісу. Поранення тяжке. Пробито легеню. Ще й печінку навиліт", - написав у "Фейсбуці" Сапронов.

При цьому не підтверджується інформація про те, що стріляли з автомобіля. Уже виявлено точку, з якої, імовірно, і працював снайпер, який стріляв у Кернеса.

ОНОВЛЕННЯ. У Кернеса пошкоджені хребет, надниркова залоза, шлунок, печінка, легеня. Про це в ексклюзивному коментарі LB.ua повідомив Михайло Добкін, вийшовши з лікарні, де перебуває Кернес.

"Стріляли на ураження, в ділянку серця, - повідомив Добкін. - Куля пройшла від серця дуже близько, буквально за сантиметр. Пошкоджено хребет, надниркову залозу, шлунок, печінку, легеню. Уже знайшли гільзу (гільзу від кулі, випущеної в Кернеса, - ред.)".

Добкін каже, що не має офіційної інформації, але попередні дані вказують на те, що працював снайпер. З чим міг бути пов'язаний замах, він сказати не зміг.

Відповідаючи на запитання про те, чи виживе Кернес, Добкін сказав: "Так, я сподіваюся на це. Найближчі кілька годин будуть дуже важкими, але ми сподіваємося, все буде добре".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram