ГоловнаПолітика

Царьов привіз гуманітарну допомогу сепаратистам у Слов'янську

Кандидат у президенти назвав антитерористичну операцію "злочинною"

Царьов привіз гуманітарну допомогу сепаратистам у Слов'янську
Фото: slavgorod.com.ua

Кандидат у президенти України Олег Царьов узяв участь в автопробігу громадського руху "Південний Схід", у рамках якого роздав сепаратистам у Слов'янську гуманітарну допомогу.

Як повідомляє видання Slavgorod.com.ua, 27 квітня активісти проїхали за маршрутом "Макіївка - Слов'янськ".

Метою автопробігу активісти руху "Південний Схід", лідером якого є Царьов, проголосили "підтримання миру у зв'язку з надзвичайною ситуацією в Слов'янську".

При цьому кандидат у президенти назвав антитерористичну операцію, яку проводять у Слов'янську, "злочинною" і закликав "почати виконувати Женевські домовленості". Крім того, Царьов наполягає на звільненні учасників сепаратистських акцій.

Під час автопробігу активісти "Південного Сходу" роздавали на блокпостах гуманітарну допомогу: одяг, сигарети, продукти харчування та воду. Окремо через "мера" Слов'янська В'ячеслава Пономарьова була передана допомога для жителів міста: крупи, макарони, чай, згущене молоко і т.д.

Нагадаємо, в Слов'янську утримують у полоні 7 військових спостерігачів ОБСЄ і трьох офіцерів СБУ. Крім того, в Слов'янську зникли театральний режисер Павло Юров і куратор Денис Грищук, про їхнє місцезнаходження досі нічого достеменно не відомо.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram