ГоловнаПолітика

Росія спробує зірвати другий тур президентських виборів в Україні

Посилення провокацій слід очікувати після 25 травня

Росія спробує зірвати другий тур президентських виборів в Україні
Фото: EPA/UPG

Росія спробує максимально відтягнути обрання нового президента України, щоб збільшити шанси "свого" кандидата на перемогу.

Про це з посиланням на високопоставлені джерела у Москві та Києві пише шеф-редактор LB.ua Соня Кошкіна у статті "Російська весна vs українські вибори". Сприяти посиленню проросійських настроїв, розраховують у Москві, буде зростаюче погіршення економічної ситуації.

Росія має намір продовжувати нагнітати ситуацію на південному сході України та посилити контингент диверсантів (відомості журналісту підтвердили відразу три джерела з російської сторони та одне - з української), аби не допустити виборів будь-якою ціною, особливо другого туру.

"Логічно припустити: основні провокації "російських братів" припадуть саме на цю дату, а не на 25-е травня, як більшість з нас чекає", - пише Кошкіна.

"У разі, якщо повноцінні вибори з тих чи інших причин не відбудуться, повторно вони будуть призначені на осінь 2014 або ж на початок 2015-го. Для РФ чим пізніше, тим краще", - зазначається також у тексті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram