ГоловнаПолітика

Тимошенко заявила, що знайшла спільну мову з луганськими сепаратистами

Тимошенко заявила, що знайшла спільну мову з луганськими сепаратистами
Фото: http://www.tymoshenko.ua/

Кандидат у президенти Юлія Тимошенко запевняє, що певним чином порозумілася з людьми, які захопили приміщення Служби безпеки України в Луганській області.

Про це повідомила прес-служба політика.

"Понад три години тривали переговори Тимошенко про пошук компромісу і можливостей мирного розблокування будівлі обласного управління СБУ в Луганській області з громадянами України, які утримують цю держустанову", - зазначили в повідомленні.

"Переговори були напруженими, проте досягнуто порозуміння щодо чотирьох головних пунктів Протоколу про взаєморозуміння, який запропонувала Юлія Тимошенко", - йдеться в прес-релізі.

При цьому в прес-службі не уточнили, про які саме пункти протоколу йдеться.

"Тимошенко висловила сподівання, що до пошуку компромісу в питанні розблокування будівлі СБУ приєднаються й інші групи, які утримують установу", - сказано в повідомленні.

Зараз Тимошенко повернулася до Києва.

Нагадаємо, будівлю Служби безпеки в Луганську було захоплено 6 квітня, відтоді вона залишається під контролем сепаратистів. Вони, зокрема, вимагають проведення референдуму та звільнення від відповідальності всіх, хто брав участь у захопленні адмінбудівель.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram