ГоловнаПолітика

Одарич знову балотується в мери Черкас

Також затверджено виборчий список із 36 кандидатів у депутати Черкаської міської ради

Одарич знову балотується в мери Черкас
Фото: obozrevatel.com

Колишній міський голова Черкас Сергій Одарич знову балотується в мери.

Його кандидатуру висунули й одностайно підтримали депутати на зборах міської організації Партії вільних демократів увечері в понеділок, 21 квітня, повідомляє прес-служба партії.

"21 квітня відбулися збори Партії вільних демократів, під час яких кандидатом на посаду міського голови Черкас одностайно висунутий Сергій Одарич", - йдеться в повідомленні.

Крім того, затверджено виборчий список із 36 кандидатів у депутати Черкаської міської ради. Серед кандидатів представлено і нинішніх депутатів від Вільних демократів, і членів команди Одарича, з якими він працював раніше.

Також повідомляють, що в першу п'ятірку Партії вільних демократів увійшли Сергій Одарич, Микола Кудрявцев, Олег Ліходькін, Ольга Швець, Василь Маринкевич.

Нагадаємо, 24 квітня 2013 року Черкаська міська рада на позачерговій сесії достроково припинила повноваження міського голови Сергія Одарича. 

10 червня слідче управління прокуратури Черкаської області вручило Одаричу письмову підозру в заподіянні шкоди держбюджету на загальну суму майже 600 тис. гривень. Шкоду бюджету завдано внаслідок "незаконних дій чиновника та невиконання ним рішень судів".

12 червня Придніпровський районний суд Черкас обрав колишньому мерові Сергієві Одаричу запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram