ГоловнаПолітика

У Слов'янську знайшли тіло чоловіка, схожого на зниклого депутата Горлівської міськради

За фактом проводять досудове розслідування

У Слов'янську знайшли тіло чоловіка, схожого на зниклого депутата Горлівської міськради
Владимир Рыбак
Фото: www.06242.com.ua

У Слов'янську в річці Сіверський Донець виявили тіло чоловіка, дуже схожого на зниклого депутата Горлівської міськради Володимира Рибака.

Труп сплив біля берегів річки Сіверський Донець, повідомляє місцеве видання Gorlovka.ua з посиланням на начальника Горлівського ГУ МВС Андрія Крищенка.

"Сьогодні прийшло орієнтування зі Слов'янська, де виявлено труп чоловіка, дуже схожого на депутата Горлівської міськради Володимира Рибака, якого викрали в Горлівці невідомі люди в масках. Тіло виявлено на березі річки Сіверський Донець. Зараз будемо проводити слідство, оскільки раніше було зареєстровано кримінальне провадження за ч.2 ст.146 КК України "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини", - сказав Крищенко.

"Його важко впізнати. Але якби він пролежав у воді ще кілька діб, то впізнати його було б дуже і дуже важко, тільки за ДНК. Але тіло спливло і впізнаване. Радше за все, його вбили 19 квітня. Люди хотіли приховати сліди злочину, вони підготовлені, це не якісь розбійники і наркомани. Те, що вони з беззбройною людиною зробили, це на їхній совісті", - розповів начальник кримінальної міліції Горлівського ГУ Герман Приступа.

За фактом проводять досудове розслідування та вживають заходів для встановлення осіб, причетних до скоєння вбивства.

Нагадаємо, 17 квітня повідомляли, що в Горлівці Донецької області викрали депутата міськради Володимира Рибака.

Викрадений депутат представляв у Горлівській міськраді партію "Батьківщина". Нещодавно Рибак зірвав прапор так званої "Донецької республіки" з будівлі Горлівської міськради.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram