ГоловнаПолітика

Східні області зможуть дати рішучу відсіч окупантам, - Тимошенко

Кандидат у президенти відвідала блокпости, розташовані по всіх кордонах Дніпропетровської області

Східні області зможуть дати рішучу відсіч окупантам, - Тимошенко
Фото: batkivshchyna.com.ua

Кандидат у президенти від партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко запевнила, що східні області готові дати рішучу відсіч російським окупантам.

Про це вона повідомила 22 квітня у Дніпропетровську після відвідання блокпостів на кордоні області і після зустрічі з керівником Штабу національного захисту області Юрієм Березою, повідомляє прес-служба БЮТ.

Так, на думку Тимошенко, Дніпропетровська область досить надійно захищена.

"Я сьогодні особисто відвідала блокпости, розташовані по всіх кордонах Дніпропетровської області. Вони добре оснащені, кордони захищають патріотично налаштовані добровольці, у яких є сили і мужність зупинити диверсантів, якщо вони спробують зайти на територію Дніпропетровської області", - зазначила політик.

Вона зауважила, що вже були випадки затримання диверсійних груп на блокпостах.

Тимошенко також повідомила, що відбуває до Донецька для продовження переговорів з блокувальниками ОДА.

"Мета моїх переговорів у тому, щоб Донецька облдержадміністрація була звільнена від людей, її блокували до цього часу. Я не можу прогнозувати, наскільки успішними будуть переговори", - підкреслила кандидат у президенти.

Вона висловила впевненість, що питання зняття блокади з адміністрації можна вирішити мирним шляхом, а також пообіцяла інформувати журналістів про перебіг переговорів.

Як повідомляли раніше, Тимошенко запропонувала організувати в Донецьку після свят великий круглий стіл, де була б представлена практично вся Україна. Щоб за круглим столом вперше зібралися представники всіх тих груп, які сьогодні блокують адміністративні будівлі на Сході.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram