ГоловнаПолітика

Невідомі напали на будівлю Меджлісу

Побили жінок і зняли український прапор

Сьогодні близько 11 години невідомі напали на будівлю Меджлісу, побили жінок і зняли український прапор.

Про це у Facebook повідомляє рух "Крим_ SOS" із посиланням на генерального директора Фонду "Крим", члена Меджлісу Різу Шевкієва.

За словами Шевкієва, невідомі люди в камуфляжі, не назвавшись, увірвалися в будівлю представницького органу, щоб зняти український прапор і відрізати кримський. У підсумку постраждали жінки: вахтерка Зодіє Салієва, прес-секретар Лілія Муслімова і головний бухгалтер Фонду "Крим" Марлена Сейтасанова, - які перебували в Меджлісі.

Фото: 15minut.org

Як повідомив Шевкієв, до жінок застосували фізичну силу.

"Жодного припису про зняття прапора вони не мали", - заявив він.

Зараз члени Меджлісу зняли з будівлі кримський прапор, а замість нього повісили кримськотатарський національний прапор. На місце події викликали правоохоронців, але ті наразі не з'явилися.

"Цей хлопчина сказав: я повернуся, а його "колеги" сказали, що посадять мене і головбуха Фонду "Крим" і ми відповімо за те, що вчинили їм "опір", - написала на своїй сторінці у Facebook прес-секретар Меджлісу Лілія Муслімова.

Як відомо, український прапор було піднято над Меджлісом з нагоди повернення до Криму народного депутата, одного з лідерів кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram