ГоловнаПолітика

Турчинов і Яценюк привітали українців із Великоднем

В.о. президента хоче, щоб Всевишній дарував Україні мир і спокій

Турчинов і Яценюк привітали українців із Великоднем

В.о. президента України Олександр Турчинов і прем'єр Арсеній Яценюк привітали українців зі святом Воскресіння Христового.

"Це важлива і радісна подія, що символізує перемогу життя над смертю і добра над злом. Пішовши на Голгофу, Христос явив усім нам приклад вищої жертовності і любові до ближніх. Ми живемо в доленосний час, коли український народ з усією рішучістю заявив про прагнення до свободи і справедливості , утвердження в суспільстві істинних цінностей", - сказано в привітанні Турчинова.

"День Воскресіння Христового - це свято Віри і Любові. Любові, яка здатна перемогти все. Тому Пасха несе нам радість оновлення і надії на краще, спонукає переосмислити своє життя, оцінивши чистоту помислів і вчинків, стати добрішими і милосерднішими. У період випробувань нехай Всевишній дарує Україні мир і спокій. Нехай ваші серця наповнюються вірою і світлом. Божих вам благословінь", - зазначив в.о. президента.

Яценюк у своєму привітанні зазначив, що морок ніколи не замінить світло, зло ніколи не переможе добро.

"У цей Великий день, який підносить людину, осяває її шлях і надихає надією, ми віримо і знаємо, що все буде складатися добре в нашому спільному домі. Ми ніколи не поступимося нашою гідністю і нашою свободою, ми відстоїмо наше право на щасливе майбутнє. Адже Великдень говорить кожному з нас: зло ніколи не здолає добро, морок ніколи не замінить світло", - сказав прем'єр.

Нагадаємо, дата православної та католицької Пасхи цього року випала на 20 квітня.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram