ГоловнаПолітика

Тимошенко про свої переговори із сепаратистами: діалог можливий

Екс-прем'єр стверджує, що зустрічалася з двома групами людей

Тимошенко про свої переговори із сепаратистами: діалог можливий
Фото: batkivshchyna.com.ua

Лідер партії "Батьківщина", кандидат у президенти України Юлія Тимошенко розповіла про свій візит до Донецька і переговори з людьми, які знаходяться всередині будівлі Донецької облдержадміністрації.

Про це екс-прем'єр сказала під час прямого включення з Донецька в ефірі "Шустер LIVE".

"Я вважала своїм обов'язком приїхати в Донецьк і провести переговори з тими людьми, які знаходяться в Донецькій ОДА. Я змогла зустрітися з двома групами", - сказала Тимошенко.

За результатами зустрічі вона зробила висновок, що політики останні 15 років просто не чули своїх людей - як на заході, так і на сході.

Тимошенко розповіла, що протестувальники скаржилися на відсутність діалогу з владою, яка втратила цілий місяць і навіть не зробила спроби провести з ними переговори.

"Після переговорів я можу твердо сказати, що компроміс можливий... Ми обговорили питання, які стосуються економічної ситуації, соціальної... Ми поговорили, як дати більше повноважень регіонам, як вирішити питання мовне...", - сказала кандидат у президенти.

"Діалог розпочато. Це дуже важливо", - сказала Тимошенко.

Водночас присутній у студії депутат Ради від Партії регіонів Микола Левченко засумнівався, що Тимошенко зустрічалася з сепаратистами.

"Мені надходять смски, що ті, хто сидять в будівлі, ні з ким переговори не провдили", - сказав він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram