ГоловнаПолітика

У Запоріжжі Самооборона оголосила мобілізацію проти сепаратистів

"Спецпризначенці від Авакова" можуть укотре розчинитися на просторах України

Самооборона Запоріжжя оголосила на неділю мобілізацію в місті. Як повідомляє кореспондент "Радіо Свобода", місцеві представники Самооборони побоюються приїзду в місто провокаторів.

Один із представників Самооборони міста розповів, що через три доби після створення блокпоста з боку донецької траси було виявлено перший автобус з підозрілими особами. Усього завадили в'їзду в місто чотирьом мікроавтобусам із молодими людьми.

Окрім того, самооборонівці поскаржилися, що обіцяна даїшниками співпраця в протидії в'їзду провокаторів у Запоріжжі не підтверджується, оскільки у водіїв автобусів і мікроавтобусів часто навіть не перевіряють документів.

Міліціонери, які чергують на блокпосту, від коментарів утрималися.

У Народній самообороні просять чоловіків підтримати оголошену на неділю мобілізацію і прийти до штабу в ОДА о 9 ранку.

Нагадаємо, що в суботу щонайменше в трьох містах Донецької області підняли прапори Росії та "Донецької народної республіки": у Слов'янську, Краматорську та в Артемівську. У Красному Лимані та Горлівці спроби нападу вдалося відбити.

Міністр МВС Арсен Аваков вранці анонсував відправлення в Слов'янськ загону спецпризначення. Але терористів не тільки не вибили з управління МВС, а й дозволили їм захопити будівлю міліції в сусідньому Краматорську.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram