ГоловнаПолітика

Сепаратисти захопили Краматорське міськвідділення міліції

Нападники отримали доступ до збройової кімнати

Сепаратисти після тривалої облоги змогли захопити Краматорське міське відділення міліції.

Про це повідомляє сайт Краматорська - 6264.com.ua.

Фото: 6264.com.ua

За даними місцевих журналістів, озброєні автоматами люди в камуфляжній формі без знаків і нашивок почали штурмувати міськвідділення.

Спершу автоматні постріли (чергами) робили в повітря. Нинішній начальник міськвідділення Колупай В.П. вів переговори із загарбниками. Згодом стріляти почали не тільки в повітря, а й по вікнах будівлі.

Після декількох годин обстрілу та переговорів будівлю Краматорської міліції захопили. За словами співробітниці міськвідділення, яка тільки-но вийшла із захопленого будинку, загарбники нікого силою не тримають. Єдина вимога - це здати всю зброю і дати доступ до збройової кімнати.

Через годину після захоплення з будівлі вийшов чоловік у камуфляжній формі і з автоматом. Він повідомив, що будівлю захопило "народне ополчення", й оголосив, що тепер це їхній штаб. Кількість поранених не відома.

Нагадаємо, про спроби захоплення будівлі міліції раніше заявляв міністр МВС Арсен Аваков. Захопленим залишається управління МВС у Слов'янську. У Красному Лимані та Горлівці напад удалося відбити.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram